Вести
logo secwp      transparency mk
 

Пребарајте на нашиот сајт


Какви се законските прописи во ЕУ, а какви во Македонија, за заштита на укажувачите или така-наречените свиркачи од репресии. Без нив, многу од крупните актуелни афери, можеби уште долго време ќе беа тајна.