Почетна
logo secwp      transparency mk
 

Пребарајте на нашиот сајт

 • ЕУ Директива за укажувачи

  ЕУ Директива за укажувачи

 • Укажувачи од Србија, Хрватска и Македонија претрпуваат остри одмазди

  Укажувачи од Србија, Хрватска и Македонија претрпуваат остри одмазди

 • Синдикатите и граѓанскиот сектор ги повикуваат државите на G-20 да ги заштитат укажувачите

  Синдикатите и граѓанскиот сектор ги повикуваат државите на G-20 да ги заштитат укажувачите

 • Меѓународниот ден за укажувачите одбележан во Тирана

  Меѓународниот ден за укажувачите одбележан во Тирана

 • Закон за укажувачи има, укажувачи нема

  Закон за укажувачи има, укажувачи нема

 • Лазаревски и Костовски од обвинети, преку свиркачи, до старото работно место во УБК

  Лазаревски и Костовски од обвинети, преку свиркачи, до старото работно место во УБК

 • Невладините организации бараат враќање на своите работни места на укажувачите Лазаревски и Костовски

  Невладините организации бараат враќање на своите работни места на укажувачите Лазаревски и Костовски

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
roto1
roto2
roto3
roto4
I support WB mk